Udviklingsteamet

Vi er et lille udviklingsteam bag SystemSplendid. Teamet består af to mindre enheder, hvor den første del designet og udvikler systemet og dets funktioner, mens den anden del af teamet står for den tekniske udvikling.

Vores mission

SystemSplendid eksisterer som en digital projektstyrings platform for at bidrage til et positivt og langsigtet styringssystem for vores kunder, som gavner deres projekter. Vores mission er at udvikle et fleksibelt system, som tager højde for praksis i såvel små som store projekter. Dette sikrer vi ved at opfylde vores kunders behov og visioner.

Med SystemSplendid vil vi gerne udskifte tankegangen om et A-hold og et B-hold og i stedet sætte retningen for, at alle aktører bliver inddraget og dermed i højere grad ser et fælles mål på tværs af virksomheder og “rygmærke”. 

SystemSplendid hovedmission er at skabe projekter i høj kvalitet, som bliver afleveret til tiden med samarbejde på tværs af virksomhedsskel. 

En del af Agreement Solutions ApS

SystemSplendid er en del af en række software-styresystemer, som alle er ejet af Agreement Solutions, hvor Jacob er direktør. De andre software-systemer er: 

  • TangoVote, Samfundsdebatplatform  
  • Fixxes, Tilbudsplatform for håndværker og mekanikere  
  • Careweb, Omsorgssystem for syge, dødende, handicappet og pårørende

Direktør
Jacob A. G. Stryhn

Senior konsulent
Dan Fredborg Jacobsen

Junior Konsulent
Simone Lykkegaard Klem

Junior udviklings konsulent
Line Kolvig-Raun

Senior Programmør
Henrik M. Hornhaver

Junior programmør
Sebastian g. Willemoes

Tekniker
Allan Marcussen

Teknisk Tegner
Aline P. Henriksen