Funktioner

Hvordan virker SystemSplendid?

De forskellige funktioner gør at du med nemhed kan styre dine projekter. Det eneste, du behøver, er en internetforbindelse, og derefter kan du tilgå systemet med din bærbare eller stationære computer, din smartphone eller tablet-enhed.

Du lejer dig ind på platformen og vælger den pakkeversion, der passer dig.

Forskellen i pakkerne er funktionerne og dermed de moduler, der tilknyttes i pakkeversionen. Du kan altid opgradere eller neddrosle din pakkeversion, så dit behov kontinuerligt opfyldes.
Til smartphones kan du med fordel benytte vores nyudviklede SystemSplendid-app.

Pakke-versioner

Vi værdsætter vores kunder

Når du bliver kunde hos os, bliver der afholdt et møde fra start for at fastlægge dit behov og dine forventninger. Her aftales ligeledes opfølgning, uddannelse af medarbejdere samt evt. tilvalg af tillægskoncepter, eksempelvis vores Koncept Delegate, som giver dig mulighed for at få en løbende indlæring af alle dine medarbejdere.

Således indlæres systemets funktioner kontinuerligt og en ensrettet projektstyringsform kan blive integreret i virksomheden i den hastighed, du og din organisation ønsker. Således er det vores erfaring, at nytteværdien bliver endnu større hos Jer.

Grundplatformen udvikles således, at du får din egen grafiske identitet med dit logo samt en overførsel af din grafiske linje på en evt. tilknyttet projekthjemmeside. Således kan du  ”invitere” dine kunder og samarbejdspartnere ind i ”din egen” arbejdsplatform med SystemSplendid.

Læs mere om vores tilknyttede services ved at klikke her.

iStock_000004799683Small                       Cloud computing security concept