Udviklingen går hånd i hånd med jeres og vores erfaringer

Vi sidder et dedikeret team, som udvikler og designer SystemSplendid. Den ene del af teamet står for den tekniske udvikling og service af systemet. Den anden del af vores team består af personer, der har erfaringer med projektledelse indenfor forskellige brancher. Blandt andet sagkyndige fra Agreement Consulting, der rådgiver og arbejder med projektstyring i byggebranchen til daglig. Vi inddrager aktivt vores egne proceserfaringer fra brancherne, når vi sætter os foran tegnebrættet og udvikler, brainstormer og bygger videre på hinandens erfaringer og ideer. 

I et konstant udviklingsforløb

Systemet skaber værdi for os i vores hverdag, og en stor drivkraft i vores team er at skabe den samme værdi for vores kunder. Vi mener selv, vi har skabt et system, der går hånd i hånd med praktikken ude i kundebrancher. Det er en hel central mission for os, at systemet skal ses som et nyttigt og brugervenligt værktøj for alle dets brugere. Derfor har vi også taget et aktivt valg om at inddrage vores kunders ønsker og udfordringer med systemet, så vi sammen kan skabe det bedst mulige værktøj til at udvikle og højne kvaliteten af projekterne. 

Et system der passer til virkelighedens krav

Endvidere spiller samfundsudviklingen også ind her, fordi samfundet stiller nye krav til at agere fra fjerndistancer, have et højt digitalt vidensdelingsniveau og dermed sikrer grundlæggende leveringskvalitet. Det sætter nye rammer for aktørerne i blandt andet byggebranchen, som også forandrer sig. Ved at udvikle systemet i fællesskab er det samtidig med til at sikre, at systemet udvikler sig til de forandringer brancherne og samfundet gennemgår.

  Vi er åbne for forslag

   Er I interesseret i SystemSplendid, men                    mangler I et modul eller nogle funktioner for        at systemet passer lige præcis til jeres                     projekt, så kontakt os endelig. Vi vil gerne             imødekomme jeres ønsker og i fællesskab             finde  den bedste løsning.

  Mail: info@systemsplendid.dk
  Telefon: 77 34 81 13

  … På vej

  Lige nu er der to nye moduler på                                  tegnebrættet, som vi snart glæder os til at            fortælle jer mere om.