Service 

Når I bliver kunder hos os, er service en del af vores ydelse.

Når der kommer nye funktioner og moduler, vil vi oplyse jer om disse nye muligheder og tilbyde oplæring, hvis dette ønskes. 

Når vi opdaterer systemet med evt. nye elementer i platformen, vil denne integration altid blive varslet i god tid samt pågå i de perioder, hvor systemet benyttes mindst – for at skabe mindst mulige gener for vores kunder. Hvis yderligere information om service-pakken ønskes, er I velkomne til at kontakte os per telefon eller mail. 

For at sikre os, at I som kunder får det fulde udbytte af systemet samt at jeres behov for nye funktioner bliver imødekommet, vil vi løbende lave opfølgning i samarbejde med vores kunder. Vi kontakter jer telefonisk, og I kan ligeledes få tilsendt spørgeskemaer eller blive inviteret til en fokusgruppe.

 

Support 

Vi tilbyder support via e-mail samt telefon alle hverdage mellem 07:00-19:00. Kontakt os på info@systemsplendid.dk eller 77 34 81 13.

Hvis der er tale om et akut problem uden for dette tidsrum, kan vi kontaktes på 81 72 46 11. Har I specielle ønsker, kan vi tilpasse supporten efter dine ønsker, på særskilt aftalegrundlag.

Junior programmør
Sebastian G. Willemoes

Junior udviklings konsulent
Simone Lykkegaard Klem

Junior udviklings konsulent
Line Kolvig-Raun

Introduktion, læring og uddannelse 

Vi stiller introduktion, læring og uddannelse til rådighed afhængig af jeres behov og pakkeversion. Vi har den største interesse i, at I som virksomhed bruger systemet fuldt ud for at skabe den størst mulige nytteværdi for jer og projektgruppen 

Forinden at I bliver kunder, vil I modtage et tilbud fra os ud fra de behov, I har oplyst. I dette tilbud vil der konkret fremgå mængden af introduktion, læring og uddannelse. I kan altid kontakte os for at indgå en aftale omkring ekstra-uddannelse af eksempelvis nye medarbejdere eller samarbejdspartnere. Vi kommer meget gerne ud på byggepladserne og holder introduktion/workshops til systemet eller tilsender mindre video-manualer til de enkelte moduler. 

Vi er fleksible i at finde en løsning, der passer lige præcis til jeres behov. Ring til os på 77 34 81 13 og så skræddersyer vi en træningspakke til netop jer.