Beskeder – Saml al kommunikation et sted og se dine og andres digitale ”fodspor”.

Har du nogensinde tænker over, hvor lang tid du bruger på at lede efter mails, videresende mails og fungerer som mellemmanden mellem to parter?  

Besked-modulet gør det muligt for jer at samle al kommunikationen et sted. Det er med til at sikre, at I har en mere effektiv kommunikation mellem projektets parter, hvor I kan sende en plenum-deling eller sende meddelelser til enkelte relevante grupper eller brugere.

I kombination med brugerlisten kan I henvende jer direkte til den meddeltager i hvilket som helst firma, såfremt disse er oprettet. Derfor kan I forfremtiden undgå kædebeskeder rundt omkring i organisationen og på den måde være sikre på, at den rette medarbejder får jeres besked med det samme, og at beskeden ikke skal igennem flere ører og hænder, før den bliver leveret. På den måde minimeres projektlederens funktion som “omstilling” og tiden kan udnyttes mere effektivt til at kigge og planlægge fremad, hvilket giver grobund for projektstyring. 

Besked-modulet minder i høj grad om et mail-system og er bygget enkelt op. Det er muligt at inddele beskeder i indbakker og søge i indholdet og efter kontaktpersoner. Alle beskeder bliver gemt i skyen som digitale fodspor.