Hvorfor skal man bruge SystemSplendid

Vi lever i en tid, hvor effektivitet og fleksibilitet er i højsæde. Samtidig har kommunikations-niveauet aldrig været højere og mere vigtigt.
Således er det i dag en naturlig tilgang at alle bør inddrages og tage ansvar i processer og planlægning, når et projekt som kan være mange ting, skal udføres under gode betingelser.

Men hvorfor SystemSplendid? Systemet er netop udviklet for at afdække disse behov og skabe en sammenhæng imellem vidensdeling, dokumentation og kommunikation, imellem aktørerne i eksempelvis en gruppe eller på et projekt.
iStock_000013712752Medium
Et projekt kan være mange ting , det kan være et byggeri men det kan jo eksempelvis også være planlægning af en fest. Uanset målet, er det usmart at beholde vigtig viden for sig selv, da risikoen og sårbarheden i forløbet dermed maksimeres og måske helt ødelægger resultatet eller svækker kvaliteten af det tiltænkte output.

 

Hvorfor SystemSplendid er et godt projektredskab

Med SystemSplendid kan du konstant have det fornødne overblik og struktur, over dine aktiviteter, aftaler og dokumenter samt meget mere. Du kan invitere andre ind i systemet og give dem den indsigt, som du giver rettigheder til. Samtidig med dette, lagres al historik så du hele tiden kan se eller genskabe, de aktiviteter som forløbet har haft.

Kommunikationsmæssigt kan du bruge SystemSplendid, til at informere alle interessenter, såvel interne systembrugere som eksterne grupper.

Derudover kan du med SystemSplendid, få et projekt- og økonomi-overblik på under 2 minutter og dermed finde ud af ”her og nu” status på dine sager. Dermed kan du passe på din virksomhed og/eller projekter, uanset hvor i verden du befinder dig.

Hvis du stadig er i tvivl om hvorfor SystemSplendid er løsningen for dig, kan du læse mere om fordelene ved systemet ved at klikke her.