Aftaler – Digitale håndtryk der styrker samarbejdet

Vi har nok alle siddet og mailet frem og tilbage for at indgå en aftale, eller deltaget i et møde, hvor det havde været praktisk, hvis man kunne indgå en aftale lige nu og her – og få det på skrift. Det er nu muligt med SystemSplendid. Aftale-modulet sikrer nemlig rammerne for at lave digitale aftaler, som skaber en mere effektiv beslutningsproces og dermed spare tid og ressourcer.

kan nu oprette en aftale med samarbejdspartnere og skrive specifikt ned, hvad den konkrete aftale går ud på, hvorefter I begge giver et digitalt håndtryk. På den måde undgår I også at skulle aflæse flere mails og tyde, hvad aftalen egentlig lød på, når den er blevet drøftet frem og tilbage mellem parterne. 

Samtidig ligger alle indgående aftaler synligt fremme, så I kan konstant kan følge med i, hvilke aftaler I har indgået. Det er både muligt at holde aftalerne privat mellem de indgået parter samt at tilføje alle/nogle aftaler til en offentlig mappe, så de er tilgængelige for alle projektets aktører. De synlige indgåede aftaler medvirker til at skabe et øget medansvar mellem partnerne samt disses medarbejdere.