Projektstyring

Ved at benytte sig af et projektstyringssystem øger du både kvaliteten og fremdriften af dit projekt. Dertil sikres økonomien også. Du har hele tiden overblikket og kan strukturere projektet som du ønsker.

Du kan til enhver tid benytte dig af SystemSplendid – både ved store, og små projekter. Når du har en SystemSplendid platform, kan du lagre alt den viden/dokumenter og andre relevante filer der har betydning for dit projekt. Du kan også have flere platforme på samme tid, og derfor også flere projekter – du kan dertil også altid bestemme andres indsigt i dit projekt/projekter.

Andres indsigt:
SystemSplendid letter arbejdet for både lederen og medarbejderen. Medarbejderen har den indsigt ledelsen har opstillet, hvilket gør, at han/hun til hver en tid kan logge på platformen, søge efter viden, se tidligere historik, finde påkrævet dokumentering eller hvad behovet for arbejdsopgaven er. Dette er med til at reducere unødvendig arbejdstid for begge parter, i form af ledelsen ikke behøver at tilsende alle de nødvendige dokumenter, men medarbejderen selv let ved få klik kan finde det påkrævede på platformen. Ledelsen sparer tid, og medarbejderen føler i større grad frihed.

Kunne du tænke dig at optimere dit projekt? Så tag kontakt her.